Skip to main content

Clients

Bidireccional​

  • Holded → eVins: la sincronització es fa manualmente, clicant el botó "Sincronitzar amb Holded"
  • eVins → Holded: quan es crea o s’edita un client.
  • eVins → Holded: si s'elimina un client des de eVins, a Holded NO s'elimina.
  • Holded → eVins: si s'elimina un client des de Holded, a eVins NO s'elimina