Skip to main content

Albarans

Bidireccional​

NOTA IMPORTANTE

Els albarans creats abans de fer la vinculació entre eVins i Holded, no seran traspassats a eVins.

  • Holded → eVins: la sincronització es fa manualmente, clicant el botó "Sincronitzar amb Holded" de la secció 'Vendes > Producte etiquetat'.
  • eVins → Holded: quan es crea o s'edita un albarà.
  • eVins → Holded: si s'elimina un albarà des de eVins, a Holded s’elimina.
  • Holded → eVins: si s’elimina un albarà des de Holded, s'eliminarà a eVins quan facis clic al botó "Sincronitzar amb Holded".